Acquire

Nog zorgelozer in een nieuwe Opel stappenProfiteer van 4 jaar garantie plus 4 jaar gratis onderhoud

4 plus 4 header

 

Een nieuwe auto: jij houdt ervan! En hoe fijn is het als je nu bij Opel snel, zorgeloos én voordelig in jouw nieuwe auto kunt stappen met Opels 4+4. Ofwel 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) bij aankoop van een nieuwe Opel. Ook uit voorraad. Bovendien komen ook de allernieuwste modellen in aanmerking voor dit zorgeloze aanbod.

Ga je voor de nieuwe Mokka met hét nieuwe Opel gezicht? Ook leverbaar als Mokka-e, een 100% elektrische variant met veel power en een groot rijbereik. Of de Opel Crossland: prachtig en praktisch tegelijk! Maar ook alle andere Opel personenauto’s zijn mogelijk in combinatie met 4+4. Stuk voor stuk rijk uitgerust, goede looks én zorgeloos instappen!


Extra voordeel op voorraadmodellen
Kies je voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvang je bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel. Bovendien doen we er zo nog een 4 bovenop: rijden binnen 4 werkdagen is met een nieuwe Opel uit voorraad geen probleem!


Scherpe financiering
En we kunnen je nog meer zekerheid bieden! Kies voor de scherpe financiering van Opel Finance, waarbij je in jouw favoriete Opel stapt tegen slechts 1,99% rente en dat 4 jaar lang. Zo rijd je al in een nieuwe Opel Corsa Edition vanaf € 215/mnd of de Opel Crossland vanaf € 285/mnd. En dit maandbedrag is dus ook inclusief garantie en onderhoud. Na de looptijd van 4 jaar is de nieuwe Opel helemaal van jou en al je spaargeld staat gewoon nog op de bank!

Opel en 4+4: Stap snel, zorgeloos én voordelig in. Dit is je kans!

 

 

 

disclaimer

Bekijk de actievoorwaarden.