Opel bestaat 120 jaar en trakteert! Profiteer van extra voordeel en ontdek de 120 Jaar Editions!

120 jaar editions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan snel een bezoek aan de Opel dealeronze showroom voor de beste deal! Want ter ere van ons 120-jarig jubileum krijgt u tijdelijk minimaal €1.000 verjaardagskorting op een nieuw te bestellen Opel*. Deze korting loopt nog verder op voor een nieuwe Opel uit voorraad.

DIRECT RIJDEN?
In de meeste gevallen wordt de verjaardagskorting voor onze gloednieuwe voorraadmodellen verdubbeld naar maar liefst €2.000. Dat betekent direct rijden én profiteren van extra voordeel! Ontdek het actuele aanbod

EXCLUSIEVE 120 JAAR EDITIONS
Ontdek ook onze nieuwste modellen, zoals de Opel Crossland X, Grandland X en de nieuwe 120 jaar Edition uitvoeringen. Unieke uitvoeringen welke standaard geleverd worden met een ongekend rijke uitrusting. En ook op deze nieuwste uitvoeringen krijgt u direct €1.000 verjaardagskorting! Daarnaast gelden er nog diverse speciale aanbiedingen ter ere van het 120 jarig jubileum. 

SCHERPE FINANCIERING
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto en verjaardagskorting, kunt u ook gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom.

 
De Opel KARL (ROCKS), Opel Nieuwe Corsa, Opel Corsa-e, Opel Ampera-e, nieuwe Combo (Tour), Selection, Business+ en Business Executive uitvoeringen zijn uitgesloten van deze actie. Bekijk de algemene voorwaarden.