De nieuwe Opel Combo

Consumentenprijs vanaf € 13.149 (excl. BTW/BPM)

Met zijn grote, veelzijdige laadruimte en efficiënte motoren is de nieuwe Opel Combo uw ideale zakenpartner.

De volledig nieuwe, multifunctionele en prijswinnende Opel Combo is ontwikkeld met het oog op de beste efficiency en tegen de laagste kosten. Daarnaast is de nieuwe Opel Combo bijzonder ruim, getuige o.a. het groot aantal varianten met een maximale laadruimte van 3,9 m3, het feit dat zelfs de korte versie lang genoeg is voor twéé Europallets, de lage laadvloer (580 mm hoog) en de maximale lengte van de laadvloer (2.131 mm).

AANBOD

Big Event

The Big Event komt er weer aan!

Van 21 t/m 26 september is het weer The Big Event bij Opel! Bij aanschaf van een nieuwe Opel krijgt u dan tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. En dat kunt u echt aan alles besteden! Bijvoorbeeld als extra inruilwaarde voor uw huidige auto, een elektrisch laadpunt wanneer u kiest voor een nieuwe Corsa-e óf om te kunnen profiteren van een superscherp Private Lease maandtarief voor uw nieuwe Opel. Daarnaast ontvangt u een tank- of laadpas t.w.v. € 500!

Nu ook bij jou thuis
Profiteren van het Big Event aanbod? Dit kan te allen tijde bij jouw dealer en vanaf dit jaar ook bij jou thuis. Dus heb je liever een taxatie of proefrit aan huis, neem dan contact op met jouw dealer voor de mogelijkheden. Ook de financiering kun je desgewenst gemakkelijk vanuit huis regelen.

5 Jaar garantie en onderhoud

Alleen deze maand is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Alleen deze maand profiteert u 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud op een nieuwe Opel Combo.

5 jaar gratis onderhoud
Niemand kan uw Opel Bedrijfswagen beter onderhouden dan de gecertificeerde Opel bedrijfswagendealer, daarom krijgt u deze maand bij aankoop van een nieuwe Combo 5 jaar gratis onderhoud van ons cadeau. Zo bent u altijd veilig op weg!

5 jaar garantie
Uw veilige, degelijke bedrijfswagen wordt maar liefst 5 jaar gratis gedekt onder ons verlengde garantieprogramma.

Scherpe financiering
Bovendien financiert u uw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu met 5 jaar 1,99% rente. Zo rijdt u al in een nieuwe Opel Combo vanaf slechts € 259 per maand. Deze actie geldt alleen deze maand, mis het niet!


Liever direct rijden?
Dat kan! U kunt namelijk direct in een gloednieuwe Opel Combo stappen met een bedrijfswagen uit onze voorraad. Bovendien krijgt u bij aanschaf van een bestelwagen uit voorraad nu maarliefst € 1.000 extra korting!

VoorraadGALLERIJVIDEO'SPrijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Zelf ervaren? Plan direct uw proefritONTDEK ONZE ANDERE BEDRIJFSWAGENS

Opel Vivaro

De nieuwe Opel Vivaro Ontdek de nieuwe Vivaro

Opel Movano

De nieuwe Opel Movano Ontdek de nieuwe Movano